Абрикосовий клафуті — Рецепт приготування

абрикосовий клафуті рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Такий популярний десерт, як клафуті, готують з млинцевого тесту і фруктів. Зазвичай — з вишень, але чому б не спробувати зробити його з іншими фруктами, наприклад, з абрикосами. Вони додадуть страві неповторну ніжність.Десерт стане схожий на повітряне суфле або запечений крем.

Загалом, якщо ви шукаєте ідеальний літній десерт, вважайте, що ви його знайшли. Він яскравий, соковитий і на смак відмінний. Добре тримає форму, а головне — готувати його зовсім нескладно!


Інгредієнти для рецепта


Яйце — 3 шт.

Цукор — 80 г

Пшеничне борошно — 75 г

Вершкове масло — 50 г

Молоко — 250 мл

Лимонна цедра — 0,5 ч. л.

Абрикоси — 7 шт.


Як приготувати


·  1 Змастіть форму для випічки вершковим маслом. Наріжте абрикоси, видаліть кісточки. Викладіть половинки на дно форми.

·  2 Збийте міксером яйця з цукром. Просійте борошно, додайте яйця і перемішайте. Додайте розтоплене і трохи охолоджене вершкове масло, молоко і лимонну цедру. Ще раз збийте на середній швидкості. Тісто має бути однорідним, без грудочок.

·  3 Залийте сумішшю абрикоси. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Пиріг готовий, коли скоринка буде рум’яної. Діставайте з форми, коли клафуті охолоне.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.